MARITA BRUKTHANDEL MARKVEIEN

Meny
Marita Brukthandel Markveien avvikles: Det er dessverre slik at Marita Brukthandel Markveien avvikles i slutten av April 2019. Dette har å gjøre med vesentlig førhøyelse av husleien. Vi et takknemlig for alt det denne butikken og miljøet der har fått bety for mange i 25 år! Siste utsalgsdag i butikken er lørdag 13. april 2019. Grunnet avviklingen i april har vi dessverre ikke lenger mulighet for å ta imot varer til denne butikken. Du er imidlertid hjertelig velkommen til fortsatt både å gi varer og handle varer i vår nye butikk M&E Secondhand i Gladengveien 12 på Ensjø i Oslo. Se www.mesecondhand.no

Maritabutikken er Maritastiftelsens bruktbutikk i Markveien 67, sentralt beliggende ved Ankerbrua på nedre Grünerløkka i Oslo. Butikken er nært knyttet opp til en transportavdeling med to varebiler og et sykkelverksted på Sagene. Disse tre enhetene er med å utgjøre stiftelsens arbeidstreningstilbud i Oslo. Her har vi arbeidstreningstilbud både for tidligere rusmiddelavhengige som er ferdig med rehabiliteringen, innsatte som er på vei ut av fengselsopphold, ungdommer som er i ferd med å rette opp livet sitt eller andre som av ulike årsaker trenger hjelp inn i arbeidslivet. Målet er å motivere og hjelpe alle tilbake til et liv med skole/arbeid og hvor de selv tar ansvar for seg selv, evt. familie og sin rolle i samfunnet.

Second Hand med møbler, klær og ting i Oslo

Hva selger vi her?
Vi ønsker å være en god gammeldags bruktbutikk hvor du skal kunne finne en stor variasjon av varetyper til en hyggelig pris. Hver dag pakker vi opp og setter ut en mengde nye varer! Bl.a. vil du kunne finne spennende pyntegjenstander, antikviteter, klokker, smykker, klær, møbler, lamper, bilder, speil, hyller, radio/TV/stereo/data, bøker og musikk, verktøy, sykler, sportsutstyr og mye, mye annet.

Nå selger vi klær! 
Marita Brukthandel Markveien startet å selge klær i mai 2017. Her kan man finne fine og rimelige klær til både barn, damer og menn. 

Hvordan kan du bidra?

Vi trenger ting:
Vi trenger brukt og nytt! Bor du i Oslo-området og har noe å gi bort for å støtte arbeidet vårt? Vi tar imot det meste som er helt og greit og som kan selges i vår butikk. Kom gjerne innom oss med tingene dersom du har mulighet for det, eller ring oss, så kan vi evt. sette opp en henteavtale for transportavdelingen vår.

Vi tar alltid det forbeholdet at vi må se varene før vi kan si sikkert at vi kan ta de imot.
– Vi tar dessverre ikke imot: sko, senger, seksjoner,  kontormøbler og gamle TV’er.

Vi trenger frivillige medarbeidere:
Dersom du vet at du har ledig tid og kan forplikte deg til å bidra noe på faste dager hver uke (fra noen timer til flere dager pr. uke), ta kontakt med avd. leder Nils Rune Kind (se kontakt info under). Vi trenger hjelp til alt fra rydding og renhold, vareutpakking, testing av varer, lagerarbeid m.m.

Åpningstider: Mandag-lørdag 11.00 - 17.00


 

 

 

 

 

 


 

KontaktMarita Brukthandel Markveien 

Kontaktinfo:
Markveien 67
0550 Oslo

Åpningstider:
Man – fre:  11.00 – 17.00
Lør: 11.00 – 17.00

Telefon: (+47) 22 38 19 20
e-post: maritabutikken@marita.no

Avdelingsleder:
Nils Rune Kind
Telefon: (+47) 22 38 19 20
e-post: nilsrune@marita.no

Hvordan kan du bidra?

Du kan støtte oss økonomisk! Dette arbeidet er et «underskuddsprosjekt» økonomisk, Vår største belønning er å se resultatene i form av forvandlede liv! 

Eller du kan

- VIPPSE oss på #14425

- Sende "maritavenn" til 2160 og gi 200kr i mnd

- Sende "marita200" til 2160 og gi 200kr i engangsbeløp

Powered by Cornerstone